Gyártó: CTS
Cikkszám: 853
Súly: 3.50 kg
Elérhető: Raktáron
12.990 Ft
Nettó ár: 10.230 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Deck 3000 lakkeltávolító CKW-mentes, CTS termék - 3 Liter

 

Deck 3000 különösen alkalmas műgyantás lakkok, valamint 2K lakkok maradványainak eltávolítására fa- és fém felületekről

Sajátosságok: Hosszú nyitott idejű, akár több órán keresztül. Több réteg eltávolítására alkalmas akár egy munkafázisban. Gyúlékony. A letisztított fafelület struktúráját, állagát nem változtatja, károsítja meg. Biológiailag lebomló anyag.

Felhasználási terület: Megbízhatóan eltávolít minden 2K lakkot valamint epoxy, poliuretán, acrilát bázisú ragasztó maradványt minden oldószernek ellenálló felületről (fa, fém, kő stb.) Természetszerűleg minden közismert műgyantás lakkot rendkívül gyorsan felold. 

Felhasználás: A gyulladékonysága miatt mindig gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről valamint a gyulladást előidézhető anyagok, eszközök távol tartásáról. Minden esetben egy teszt felületen előzetesen vizsgáljuk meg  hatékonyságát, hatóidejét ill. az anyagfelhasználás mértékét. A felhordásra természetes szőrű ecsetet használjunk, majd és addig hagyjuk hatni amíg a lakk réteg nem oldódik fel.  Hatóideje a lakkfajtájától függően 5 perctől akár 24 óráig is terjedhet. A feloldott rétegeket ezután spaklival eltávolítjuk, majd a felületet hígítóval vagy vízzel kevert Powerfluiddal áttisztitjuk.

Biztonsági intézkedések: Műanyag felületeket le kell ragasztani. Az üvegeben nem okoz kárt. Belső térben mindig megfelelő szellőztetésről gondoskodjunk! A termék nem alkalmas szórásos felhordásra!

Kiadósság: 300 ml - 1000 ml/m˛ attól függően hány rétegben visszük fel. Fontos minden olyan eszközt, gépet a közelből eltávolítani vagy áramtalanítani, ami tűz keletkezését elősegítheti vagy forrása lehet!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!