Gyártó: Noris
Cikkszám: 1025
Súly: 0.30 kg
Elérhető: Raktáron
8.990 Ft
Nettó ár: 7.080 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Poliralapozó por, oxid piros, magasfényű aranyozáshoz - 300 gr.


 Políralapozó por, oxid piros, magasfényű aranyozáshoz beltérben.


Az alapozó port desztillált vízzel össze kell keverni azután már használatra is kész, anélkül hogy összeragadna. annyit keverjünk be amennyit fel is kívánunk használni.

Keverék: 1 tömegarányú porhoz 1 tömegarányú desztillált vizet adjunk, majd alaposan keverjük össze. Ezután hagyjuk az így összekevert masszát kb 15-20 percet állni. Ezt követően még egyszer keverjük át.  A felhordáshoz használjunk egy puha szőrű ecsetet. A polír alapot ne vigyük fel vékonyan. Felhordás során figyeljünk arra, hogy egy irányból történjen a felvitel. Az alap kb 20-30 perc után szárad meg, ezután vihetjük fel a második ill. harmadik réteget ugyanilyen technológiával. ( szükség esetén akár a negyedik réteget is ). Az utolsó réteg felhordása után a felület kb 3-4 óra után keményedik ki teljesen. Az ecset okozta egyenlőtlenségeket, egy finom csiszoló papírral  - 500-600 szemcseméretű - tudjuk eltávolítani. Az így kialakított felületet egy finom ronggyal illetve polírozó kefével könnyedén polírozzuk át. Ezután neki is kezdhetünk az aranyozásnak.

Feldolgozás lehetőség szerint szobahőmérsékleten 20°C történjen..

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!