Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1057
Súly: 3.00 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Stripper felület tisztitó CKW-mentes - 2,5 Liter

 

A Stripper felület tisztító alkalmas kis felületek lakkok, festékek, ragasztó maradványok   gyors eltávolítására.   

Sajátosságok: A Stripper CKW-mentes speciális oldószer bázisú és használatra készen szállítva.

Felhasználási terület: Hatékonyan eltávolítja a műgyantás lakkokat, lazúrokat, festékeket, mattosodásokat, politúrozást, diszperziós festékeket, latex festékeket, akril lakkokat és festékeket, miden oldószernek ellenálló felületről mint például fa, fém illetve ásványi anyagú alapokról kül- és beltéren egyaránt. Ragasztó és pur hab maradványok eltávolítására is alkalmas.

Felhasználás: Azokat a felületeket amelyeket nem akarunk megtisztítani fóliával takarjuk le. Figyelem! Műanyagokat feloldhatja. Szennyeződés esetén azonnal vízzel mossuk át a felületet. A termék gyúlékony, ezért csak kisebb felületen lehetőség szerint jól szellőző helyen használjuk. A termékeket használat előtt jól keverjük fel majd természetese szőrű ecsettel egyenletesen vigyük fel a felületre, majd hagyjuk hatni felülettől és fajtától függően 15 perc - 4 óra hosszan. Az erősen homályosodó lakkréteget spakli segítségével távolítsuk el és szükség esetén ismételjük meg a felhordást. A hatást tudjuk fokozni ha fóliával letakarjuk a  kezelt felületet amennyiben több mint 4 órán keresztül akarjuk hatni hagyni. A feloldott réteget egyszerűen egy spaklival távolítsuk el majd a a megtisztított felületet azonnal vízzel egy kefe vagy szivacs segítségével mossuk át..

Kiadósság: Kiadóssága függ a felületek szennyeződésének mértékétől ill. a felvitt rétegek számától. 1 Liter kb. 2-3 m2-re elegendő˛.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!