Gyártó: Liberon
Cikkszám: 565
Súly: 0.60 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
4.290 Ft
Nettó ár: 3.380 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Topp Lakk, színtelen, magasfényű, Liberon termék

 

Minden típusú fához, kifejezetten erősen igénybe vett fafelületekre mint asztallapok, fajáró felületek, teraszok, kerti bútorok, hajópadló, stb...

Termékleírás: A Topp Lakk  Poliuretán bázisú és nagyon ellenálló. Nagy UV álló képessége megakadályozza a fa felületének besárgulását.  Nagy kopásállóságú és teljesen vízálló. Gyorsan szárad:  két rétegben felhordva 24 óra alatt teljesen megszárad.  Kiváló terülőképessége miatt egy teljesen sima magasfényű felületet biztosít.

Felhasználási terület: Minden típusú fához kül- és beltérben egyaránt. Beltérben nagy igénybevételnek kitett fafelületekhez kifejezetten kiváló, mint pl asztallapok, bejárati ajtók, fa padlók, kültérben teraszokhoz, kerti bútorokhoz, hajó fedélzetre.

Felhasználása: A fa akkor hordképes ha száraz tiszta és zsír és pormentes. A felületet egy finom csiszolóvászonnal csiszoljuk át. Használat előtt jól rázzuk fel. Az első réteget egy ecsettel vagy szóró pisztollyal (10-15%-ban hígítva terpentin hígítóval).  6 órát hagyjuk száradni. Egy finom csiszolópapírral csiszoljuk át és egy második réteget hígítás nélkül vigyük fel. Használat előtt tegyünk egy próbát.

Száradás: ca. 6 óra után csiszolható, ca. 24 óra után kikeményedik. A jó szellőzés és szoba hőmérséklet felgyorsíratja a száradást.

Kiadósság: 1 L = 12 m˛

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!