Gyártó: Liberon
Cikkszám: 561
Súly: 2.50 kg
Elérhető: Raktáron
5.990 Ft
Nettó ár: 4.715 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Universal festék- és lakkeltávolító CKW mentes, Liberon termék - 1 Liter

Nagyon hatékony minden típusú fára használható. 5 - 30 perc alatt elvégzi a dolgát

Termék leírása: Gyors és alapos eltávolítására festékek, lakkok, lazúrok és olajok esetében. Megkíméli az alapot. CKW mentes. A gél formulának köszönhetően megkönnyíti a munkát a függőleges felületeken is.

Felhasználási terület: minden típusú fára és fémre alkalmazható. Furnérozott felületre is megfelel.

Felhasználás: Figyeljünk a jó szellőzésre és használjunk gumikesztyűt.

1. Egy ecset segítségével vastagon és egyenletesen felhordani.
2. Felülettől függően hagyjuk 5 - 30 percet hatni.
3. A régi festékréteget spaklival vagy acélgyapot segítségével eltávolítjuk, amint a felső réteg kellően felpuhult. Szükség esetén a folyamatot megismételhetjük.
4. A tisztítás után Liberon viaszmentesítővel semlegesítsük a felületet.

Száradás: A fát 24 órán keresztül hagyjuk száradni, érdemes finoman átcsiszolni. Jó szellőzés és szobahőmérséklet felgyorsíthatja a száradási folyamatot.

Kiadósság: 1 L - 4 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!