Gyártó: Rakso
Cikkszám: 628
Súly: 0.03 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
1.590 Ft
Nettó ár: 1.250 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 300 HUF

3-5

kg

1 450 HUF

5-10

kg

1 600 HUF

10-15

kg

1 800 HUF

15-20

kg

2 100 HUF

20-30

kg

2 500 HUF

30-40

kg

3 000 HUF

40-50

kg

3 400 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Abrazo szappanos párna, Rakso termék

 6 db párna található a csomagban

Extra nagy szappanos tisztítópárna finom acélszálakból . a szappan teljesen foszfátmentes, nem erősíti a színeket, peroxid- és fehérítőmentes.  Mint minden tisztítószert ezt is tartsuk távol a gyerekektől. 

A párna segítségével következő felületeket lehet karcolás mentesen tisztítani:

  • kő és cserép termékeket
  • járólap és csempe
  • üvegkerámia, porcelán
  • üveg
  • zománcozott termékek
  • kemény műanyagok
  • Króm

Anyagatartalom: többmint  30 % szappan. kevesebb mint 5 % nemionizáló Tenzidek, illatanyagok (Citral, d-Limonene, Linalool).

 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!