Gyártó: Rakso
Cikkszám: 609
Súly: 0.25 kg
Elérhető: Raktáron
4.190 Ft
Nettó ár: 3.300 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Acélgyapot rozsdamentes, Rakso termék, különböző finomságú rostokkal

Az acélgyapot ideális tisztításhoz, csiszoláshoz, polírozáshoz, kémiai segédanyagokkal nedves felületen és csersavtartalmú fáknál mint tölgy, mahagóni és dió.

A következő finomságban érhető el:

extra finom/00 csersavtartalmú fáknál mint tölgy, mahagóni és dió.
finom/1 gyors, alapos, higiénikus tisztaságot biztosít
közepes/3 eltávolítja a festéket kültérben
durva/5 eltávolítja a makacs lerakódásokat padlóról, kerámiapadló felületről, különösen vizes helyiségben.

 

Használata: Az acélgyapotot mindig vágjuk ne tépjük, hogy kezünket megvédjük. Az acélgyapot szálait a csiszolási irányra merőlegesen használjuk. Gyakran rázzuk ki a csiszolás maradványait belőle, így tovább marad használható. 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!