Gyártó: BAO
Cikkszám: 312
Súly: 0.40 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
29.990 Ft
Nettó ár: 23.615 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Bao-olvasztó készülék 400/HS schellakkhoz és keményviaszhoz - 1 db készülék

Elektromos olvasztó készülék 2 hőmérsékleti fokozattal. 230V - 15W  Schellakk és kemény viasz rudak feldolgozására különböző felületek javítására. 

A készülék hegye úgy lett kialakítva, hogy a felvitt schellakkot biztonsággal és egyszerűen lehet eloszlatni és simára húzni. A lengő kapcsoló segítségével könnyedén be tudja a állítani hogy schellakkhoz (S) vagy kemény viaszhoz (H) akarja használni. 

Használati utasítás: Mielőtt a készüléket csatlakoztatja az elektromos hálózathoz, győződjön meg róla, hogy az olvasztó készülék hegye biztonságosan van elhelyezve. A készülék kb. 5 perc alatt éri el üzemi hőmérsékletét. A tárolásához a kelléként biztosított kis állványt használja. Ne helyezzük soha éghető felületre. A lehűtéséhez ne használjunk vizet, hanem hagyjuk szabad levegőn  magától kihűlni. Használat után válasszuk le az elektromos hálózatról 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!