Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1811
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
16.990 Ft
Nettó ár: 13.380 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Dekorwachs Original, Osmo termék - színtelen, átlátszó - 750 ml

Termékleírás: 

Átlátszó faátvonó anyag, mely egyedülállóan ötvözi a természetes olajok és a viaszok jó tulajdonságait. Osmo Dekorwachs vízlepergető és szennyeződés taszító, kopásálló és kellemes tapíntású felületet biztosít. A fa struktúrája felismerhető marad. Egyszerű használatával időt és pénzt takaríthat meg.

Nyitott porusú,  nem hasad, nem pattogzik fel, nem válik el a fától. Ellenálló bornak, kólának, kávénak, teának, gyümölcslének, tejnek és víznek a DIN 68861-1C - szabvány alapján.

A megszáradt bevonat nem veszélyes sem emberekre, sem állatokra és nővényekre. DIN 53160, alkalmazható gyerekjátékokra EN 71.3 szabvány alapján-

Felhasználási területek:

Osmo Dekorwachs egy beltéri dekorativ védelmet nyújtó magas minőségű viasztartalmú készítmény amely alkalmas: falburkolatokra, faszegélyekre, balkon fa részeire, éppúgy mint ajtókra. Egyaránr alkalmas rétegelt falemez, forgácslemez és MDF esetében is. 

Bútorokra illetve gyerekjátékokra különösen ajánljuk .

Előkészítés:

A fa felülete legyen tiszta, zsír-  por- és fagymentes. Az Osmo kemény viasz-olaj felhasználásra kész nem kell hígítani. Alaposan keverjük fel. Öreg festékréteget távolítsuk el és a fa felületét alaposan tisztítsuk meg. Repedéseket, hibákat fakitt segítségével töltsük fel. A fa felületét gondosan csiszoljuk át, először durvább csiszolópapírt használva, majd végül járófelület esetén P120-150-es csiszolópapírral, bútorok esetén P220-240-es csiszolópapírt használva. Az olaj használata előtt távolítsuk el a felületről a csiszolás után hátramaradt port.

Használata:

Egy arra alkalmas ecsettel vagy mikroszálas ronggyal a fa szálirányának megfelelően hordjuk fel és alaposan kenjük szét. Jó szellőzés mellett hagyjuk megszáradni.

Fontos: Mechanikailag erősen igénybevett felületek esetén mint pl járó felületeknél, egy réteg felvitelét ajánljuk, majd záró rétegként egy vékony rétegben az Osmo Keményviasz olaját ajánljuk felvinni.

Száradási idő:

ca. 24 óra normál körülmények között 23°C/50% relatív páratartalom mellett.

Kiadósság:

1 L = 24 m2

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Kapcsolodó termék(ek)