Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 1045
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
8.990 Ft
Nettó ár: 7.080 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Hidegkréta alapozó por

Hideg kréta alapozó por beltéri használatra.

A hideg kréta  port fel kell keverni vízzel és használatra kész. A hideg kréta por előnye, hogy csak annyit kell össze keverni, amennyi szükséges.

Keverési arány: 1,5 tömegrész por és 1 tömegrész desztillált víz! Hideg kréta porhoz adjunk hozzá vizet és jól keverjük össze. Majd hagyja a keverék masszát pihenni kb. 20 percig. Ezután ismét óvatosan keverjük össze. Ha azt szeretnénk, hogy a hideg kréta őrlemény vastagabb legyen, akkor adhatunk hozzá egy kis port. Mindenki egyénileg állíthatja be a hideg krétalap erősségét. Mindazonáltal mindig ügyeljen a kenhetőségre. A megfelelő kréta alapozóhoz kb. 5-6 felvitel szükséges, fa típusától függően. Hagyja minden réteget jól megszáradni. Körülbelül 2-3 alkalom után csiszolás 220 vagy 240 csiszolópapírral ajánlott, a végső csiszolás kb. 320-as szemcsével. Feldolgozás szobahőmérsékleten, legalább +20 °C fok.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!