Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1800
Súly: 0.80 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
18.990 Ft
Nettó ár: 14.955 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Kemény viasz-olaj, Osmo termék színtelen selyemmatt

 

Fa járófelületekre és bútorokra.

A kemény viasz olaj megtartja a fa természetességét, lépésálló, víz- és szennyeződés lepergető, jól bírja a folyamatos terhelést és kifejezetten jó ellenálló.

Termékleírás::

Színtelen, selyemmatt fényű fabevonó szer, mely egyedülállóan ötvözi a természetes olajok és a viaszok jó tulajdonságait. Az Osmo kemény viasz-olaj lépésálló, víz- és szennyeződés lepergető, jól bírja a folyamatos terhelést és kifejezetten jó ellenálló. Más hagyományos felületkezelő szerekkel összehasonlítva a olaj általi természetes színárnyalat és a harmonikus egyenletes festési képet biztosít a fa felületének. Nyitott pórusú, a fa nem levelesedik, nem máik le és ellenáll a bornak, kólának, kávénak, teának, gyümölcslének és tejnek is. A megszáradt felület nem káros sem emberre sem állatra sem növényekre.

Ideális minden típusú fa járó felületre mint tömör fa padlóhoz, hajópadlóhoz, OSB és parafajárólaphoz. Bútor felületeire kifejezetten ajánlott. Nem bevonatos járólapokhoz és estrich felületekre is kiválóan alkalmas.

Előkészítés:

A fa felülete legyen tiszta, zsír-  por- és fagymentes. Az Osmo kemény viasz-olaj felhasználásra kész nem kell hígítani. Alaposan keverjük fel. Öreg festékréteget távolítsuk el és a fa felületét alaposan tisztítsuk meg. Repedéseket, hibákat fakitt segítségével töltsük fel. A fa felületét gondosan csiszoljuk át, először durvább csiszolópapírt használva, majd végül járófelület esetén P100-150-es csiszolópapírral, bútorok esetén P180-240-es csiszolópapírt használva. Az olaj használata előtt távolítsuk el a felületről a csiszolás után hátramaradt port.

Használata:

Egy arra alkalmas ecsettel a fa szálirányának megfelelően hordjuk fel és alaposan kenjük szét. Jó szellőzés mellett hagyjuk megszáradni, majd vigyünk fel egy második réteget is. Felújításnál  olajozott letisztított felület esetén elvileg egy réteg is elegendő. A festési igény a fa sajátosságaitól függ elsősorban, ezért a festés megkezdése előtt tegyünk egy próbát.

Száradási idő:

ca. 8-10 óra normál körülmények között 23°C/50% relatív páratartalom mellett.

Kiadósság:

1 L = 24 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!