Gyártó: CTS
Cikkszám: 854
Súly: 0.10 kg
Elérhető: Raktáron
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Nem ionos Hydroxypropylcellulose, mely vízben és organikus poláris oldószerekben oldható. Kaucsukkal, keményítővel, Acryl- és Vinyl emulziókkal kompatibilis. A Klucel G nem tartalmaz lágyítót. Alkalmazható festékek rögzítésére - pasztellfestékekre is - valamint papírtermékek ragasztására. Továbbá alkalmas sűrítő anyagként alkoholos és hidroalkoholos zselék előkészéítésre -  3-5%-os koncentrációban felhasználva, valamint bőrkonszolidáló anyagként. A bőr konzerválásában, kezelésében és a könyvkötések javításában is használható.

Kémiai és fizikai sajátosságok:

Kinézet: fehér por

Viszkozitás: 150-400 mPas (2% vízben oldva 25°C)

pH-érték: 5-8 (2% vízben)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!