Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1805
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
15.990 Ft
Nettó ár: 12.590 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

OSMO Landhausfarbe, jól takaró selyemmatt festék fára - 750 ml

 

Fedőfesték fára kültérben.

Kifejezetten ajánlott fa homlokzatra, balkonokra, ablakokhoz, kerti és szabadidő házakhoz, kerti bútorokhoz. Időjárás álló és jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

A következő színekben elérhető:

Fehér
Luc sárga
Elefántcsontszín
Nap sárga
Északi vörös
Cédrus
Kármin vörös
Fenyő zöld
Royal kék
Galamb kék
Közép barna
Sötét barna
Feketés szürke
Kőszürke

Termékleírás:

Az Osmo Landhausfarbe egy jól takaró természetes olaj tartalmú selyemmatt fényű bevonat fára kültérben. Nyitott pórusú festék amely hagyja a fát lélegezni, nem duzzad meg és nem zsugorodik össze. Vízlepergető, kifejezetten UV és időjárásálló. Nem repedezik ki, nem pikkelyesedik fel. A fa tónusát eltakarja, de a fa szerkezete látható marad. Csiszolás nélkül egyszerűen átkenhető, alapozás nem szükséges. Könnyen gond nélkül felhordható. A felhordás során nem szárad meg. A megszáradt bevonat nem veszélyes sem emberre, sem növényekre, sem állatokra. Minden időjárási körülmény ellen egyedülálló a tartóssága.

Minden fához alkalmas a kültérben, ahol különösen tartós bevonatra van szükség fahomlokzatok, ablakok, ablakkeretek,balkonok, kerítés, pergola, fazsindely, kerti bútor, kerti ház, kocsibeálló. Ideális öreg nyitott pórusú viharvert fafelületek felújítására.

Előkészítés:

A fa felületének, tisztának, száraznak, zsírmentesnek és fagymentesnek kell lennie. Az Osmo Landhausfarbe felhordásra kész, nem kell hígítani. Alaposan keverjük fel.  Öreg nyitott pórusú bevonatokat alaposan tisztítsuk meg. Az öreg festék- lakkréteget el kell távolítani. Kisebb repedéseket, fugákat, lukakat fakittel töltsük ki. Lehetőség szerint az első réteget még a felszerelés előtt a fa minden oldalára vigyük fel. Érdemes a festés előtt gombák és egyéb kártevők elleni védelemmel ellátni a kezelendő fát. 

Felhasználás:

Egy nagyobb ecsettel vékonyan vigyük fel a fa felületére és egyenletes mozdulatokkal a fa erezetével megegyezően kenjük fel. Jó szellőzés mellett hagyjuk megszáradni, majd vigyük fel a második réteget is. A festés eredményét nagyban meghatározza a fa minősége és fajtája , ezért javasoljuk előzetes próbát tenni.

Száradási idő:

ca. 10-12 óra 23°C/50% relatív pára tartalom mellett.

kiadósság:

1 L = 26 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!