Gyártó: Schmincke
Cikkszám: 1717
Súly: 0.00 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
3.290 Ft
Nettó ár: 2.590 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Schmincke művész olajfesték - College Oil - 200 ml.

Az új művész olajfesték a Schmincke-től egy sokoldalú és megbízható olajfesték. 24 színárnyalatban elérhető, melyek  művészpigmenteket és növényi olajat tartalmaznak egy kényelmes 200 ml-es kiszerelésben.  A választék teljesen takaró, részben takaró és áttetsző színeket is tartalmaz.  A College olajfesték természetesen a Schmincke mind a 3 másik olajfestékével kombinálható.

Felhasználási előnyök:

A College olajfestékek könnyű felhasználása, jó keverhetősége és gyors egyenletes száradási képessége egyaránt kiemelkedő.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!