Gyártó: Schmincke
Cikkszám: 1703
Súly: 0.50 kg
Elérhető: Raktáron
9.990 Ft
Nettó ár: 7.865 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Universal-Firnis (Aerospray), Schmincke termék - 400 ml

 

Nem megsárguló, öregedésálló, színtelen, záró firnis. Gyorsan száradó. Elasztikus és ellenálló védelmet nyújt minden típusú Schmincke ill más művész festékeknek (olaj, acryl, stb.). Szintén alkalmas művészi nyomatok ill. fröcskölt, fotók illetve hasonló felületek kezelésére is.

Universal-Firnis 3 fényességi fokozatban elérhető:

- fényes (50590)

- selyem matt (50592)

- matt (50594)

Felhasználási javaslat:

Előzetes próba mindig ajánlott. Olajfestmények esetében a felhordása csak a festék rétegek teljes átszáradása után ajánlott (legkorábban 8-12 hónap után). A megszáradt firnis réteg terpentin olajban oldható marad. Használat előtt jól rázzuk fel majd szobahómérsékleten használva 30-40 cm távolságról a függőlegesen álló felületre szórjuk fel. Száradás után az eljárást ismételjük  meg ameddig a kívánt hatást elérjük. A beragadt szórófejet acetonnal tisztíthatjuk ki. Csak rendeletetés szerűen használjuk. 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!