Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 1623
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
6.990 Ft
Nettó ár: 5.505 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Renuwell 1623 bútor olaj - 500ml   

Minden olajozott és nyitott pórusú fafajtához: natúr, nyers, kilúgozott, pácolt, lakkozott, viaszolt, teak, világos és sötét fa esetén is. Antik és új bútorokhoz, bel- és kültéren. Ideális minden fából készült kerti bútorhoz és redőnyhöz.

Alkalmazás: Felhordása puha ronggyal. Ha szükséges, ismételje meg többször a felhordást. Távolítsa el a maradék be nem szívódott anyagot egy rongy segítségével. Körülbelül 24 óra múlva porszáraz

Hatása: Frissíti a fa szerkezetét. Egy lépésben tisztít, élénkít, táplál, ápol és véd. Szakemberek által ajánlott termék!

Eredmény: A fa szépsége ismét megjelenik. Természetes és lélegző felületvédelem jön létre, amely véd a foltok és folyadékok ellen. A bútorolaj visszaadja a fa nedvességét. A fa szebbé válik és kellemes érzést ad, ha megérinti. Természetes és növényi olajokból készült. Egy palack kb. 5-10 m²-re elegendő.

Tipp: A bútorolaj nem ideális a fiókok belsejébe a hosszan tartó természetes szagképződés miatt. Ezekhez a felületekhez használjon bútorviaszt.

Próba ajánlott, a soha nem kezelt vagy száraz fa enyhén sötétedhet. Először ellenőrizze a terméket egy rejtett helyen. Ezt követően lehet megítélni, hogy a hatás kielégítő-e.

Tesztelt: Alkalmas gyermekjátékokhoz (DIN EN 71-3). Nyál- és izzadságállóság (DIN 53160) . A terméket a Szövetségi Közegészségügyi Hivatal (Vegyi anyagok Regisztrációs Hivatala) regisztrálta. 

Veszélyességi irányelvek:. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Gyermekek elől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Ne hánytasd magad. Ha orvosi tanácsra van szükség, legyen kéznél a termék tartálya vagy címkéje. Tartsa bezárva. A tartalom/edény elhelyezése a helyi előírásoknak megfelelően történjen.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!