Gyártó: Rakso
Cikkszám: 608
Súly: 0.25 kg
Elérhető: Raktáron
2.690 Ft
Nettó ár: 2.120 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Acélgyapot, Rakso termék, különböző finomságban

9 fokozatban/finomságban elérhető polírozáshoz, csiszoláshoz, tisztításhoz különböző felületeken mint, fa, üveg, fém és kő. 

Tisztított, szakadásbiztos, porszegény, elasztikus és környezetbarát acélgyapot 1A minőségű acélalapanyagból csomagolva. 


0000 viaszos fák csiszolására, mattitja finoman a magasfényű fafelületeket, eltávolítja a víz foltokat a viaszos fa felületekről.

000 köztes csiszoláshoz a lakk shellakk felületen, valamint sárgaréz és réz tárgyak polírozására.

00 letisztíthatjuk az ablakok zsaluját, alumínium keretet zsírtól és koromtól, eltávolíthatjuk a szélvédőről a lerakódott bogármaradványokat, vagy letisztíthatjuk vele a kerékpár felnit is.

0 megszabadítja gond nélkül a kosztól, lerakódásoktól a linóleumot és gumipadlót éppúgy mint a rézcsövet vagy a forrasztási varratokat.

1 lecsiszolhatjuk az antik bútorok öreg lakk rétegét, megcsiszolhatjuk a felületet alapozás után és festékfelhordás előtt.

2 eloszlatja a viaszt a fán és kőfelületen vékonyan egyúttal eltávolítja karcolás mentesen a festék gipszmaradványokat az üvegről és burkolatokról.

3 lecsiszolja az alapozott fafelületét és így hangsúlyozza a fa természetes felületének struktúráját.

4 megtisztítja a fát a régi viaszmaradványoktól és szennyeződésektől, megszabadítja fémfelületeket  a rozsdától, olajtól, vízkőtől, tisztítja a járólapot, természetes és műanyag lapokat.

5 tisztítja az üvegtéglát, érdesíti a régi festékréteget új festést megelőzően, eltávolítja a festékmaratás utáni  maradványokat a fa felületéről.

 

Felhasználási javaslat:  A acélgyapot tekercset minden esetben vágjuk  ne szakítsuk, hogy kíméljük a kezünket.  Az acélgyapot szálai a csiszolási irányra keresztben helyezkedjenek el. Az acél gyapotot csiszolás közben többször kopogtassuk ki, hogy minél tovább hatékonyan tudjunk vele dolgozni.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!