Gyártó: Liberon
Cikkszám: 553
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
5.990 Ft
Nettó ár: 4.715 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Antik viasz paszta, Liberon termék, 500 ml

Restauráláshoz, védelemre, ápolásra, kemény viasz magas Carnauba viasz tartalommal

A következő színárnyalatokban szállítható:

színtelen
világos tölgy
közép tölgy
sötét tölgy
rusztikus tölgy
világos dió
dió
világos cseresznye
sötét cseresznye
mahagoni
gesztenye

Termékleírás: A fa ápolására szépségének megtartására. Enyhíti a repedés képződést. A felületet fényesre lehet polírozni.

Felhasználási terület: Az antik viasz beltérben bútorok és használati tárgyakhoz használható. Minden fafajtához alkalmazható. Figyelem járófelületre nem alkalmazható.

Használata: A fát jól tisztítsuk meg - tiszta és pormentesnek kell lennie. Az antik viaszt egy polírronggyal vagy 000 -ás acélgyapottal vékonyan és egyenletesen vigyük fel a felületre. 2 óra után egy tiszta polírozó ronggyal polírozzuk fel a felületet. Szükség esetén a folyamatot ismételjük meg. Használat előtt tegyünk egy próbát.

Száradás: 1-2 óra, szobahőmérséklet és jó szellőzés gyorsítja a száradást.

SzerszámtisztításLiberon viaszmentesítővel

Kiadósság: 1 L = 10 m2


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!