Gyártó: Liberon
Cikkszám: 567
Súly: 1.00 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Parketta viasz, Liberon termék, színtelen

 

Fenntartja a parketta és a parafa padló burkolat természetes szépségét.

Termék jellemzők: a parketta viasz mélyen ápolja, táplálja, védi a fát és megtartja a fa természetes színét.  

Felhasználási területe:  A parketta viasz alkalmas minden új és régi parketta beeresztésére, vagy deszkapadló és fa lépcsők kezelésére. Kiválóan alkalmas parafa burkolathoz is.

Használata: Hígítás nélkül használjuk. A fa akkor hordképes, ha száraz, tiszta, zsír és pormentes. Erősen szennyeződött felületek viaszmentesítővel tisztítsuk meg. Új felület esetén előtte csiszoljuk át. Egy vékony réteget vigyünk fel egy ecsettel vagy polírozó ronggyal. 30 perc után egy polírozó gép segítségével polírozzuk fel a kezelt felületet.

Száradás: ca. 30 perc. A jó szellőzés s szobahőmérséklet felgyorsíthatja a száradást.

Kiadóssága: 1 L = 10 m2


 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!