Gyártó: Liberon
Cikkszám: 575
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
5.490 Ft
Nettó ár: 4.325 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Méhviasz, szintelen folyékony, Liberon termék - 500 ml

Mélyen behatol a fába és hatékonyan ápolja a fa bútorokat.

Termékleírás: A méhviasz egy lágy viasz valódi méhviasz alapon. Mélyen behatol a fába védi és ápolj azt. A bútorok felülete sima lesz és egy különlegesen szép küllemet kap. A felület finomságától függően selyem matt vagy selyem fényű lesz a kezelt felület. A méhviasz minden beltéri fa bútorhoz kiválóan használható. Különösen ajánlott nagy értékű kemény fa bútorok állagmegóvásához.

Használat: A kezelendő fa mindig legyen tiszta por-, zsírmentes. A méhviaszt egy ecset vagy egy polírozó rongy segítségével vékonya felvisszük a felületre, majd kb. 2 óra után egy puha polír ronggyal vagy egy polírozó kefével felpolírozzuk. Szükség esetén a munka folyamatot megismételhetjük.

Száradás: 2-től 4 óra. Jó szellőzés és szobahőmérséklet felgyorsítja a száradást.

Szerszám tisztítás: Viaszmentesítővel.

Kiadósság: 1 L = 10 m2

Profi-Tipp: Egy optimális eredmény érdekében érdemes két vékony rétegben felvinni. A fa szín intenzitása érdekében érdemes a felületet lakk- és viaszmentesítővel előkezelni.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!