Gyártó: Liberon
Cikkszám: 552
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
5.990 Ft
Nettó ár: 4.715 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Asztalos lakk, Liberon termék

Bútorokhoz beltéri használatra a következő fényességi fokozatokban és színárnyalatokban választható:

- 500ml színtelen fényes

- 500ml színtelen selyem matt

- 1 L színtelen fényes

- 1 L színtelen selyem matt

Termékleírás:

Az asztalos lakk egy használatra kész oldószertartalmú poliuretánbázisú lakk. 2 - 3 réteg felhordása optimálisan megvédi a bútorok felületét a mechanikai igénybevételek ill. a szennyeződések és víz ellen. A fának egy szép egyenletesen ragyogó könnyen tisztítható felületet biztosít és megakadályozza a fa besárgulását.

Felhasználása:

Hígítás nélkül használjuk. A fa akkor hordképes, ha száraz, zsír és pormentes. 2 - 3  réteget egyenletesen egy ecset vagy henger vagy szóró pisztoly segítségével hordjunk fel,. Egy színes fényesen ragyogó felület eléréséhez, először egy réteg selyem matt lakkot használjunk, majd utána a fényes változattal dolgozzunk tovább. A rétegek között finom csiszolást alkalmazzunk (180-as finomságú csiszoló papírral). Használat előtt tegyünk egy próbát.

Száradás:

30 perc után porszáraz, 9 óra után átcsiszolható, 24 óra után teljesen átkeményedik. a jó szellőzés és a szobahőmérséklet felgyorsíthatja a száradást

Kiadósság:

1 L = 10-12 m2

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!