Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1807
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
11.990 Ft
Nettó ár: 9.440 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Olaj lazúr, színtelen, selyemfényű, Osmo termék - 750 ml

kültérre és beltérre

Termékleírás:

Az olaj lazúr egy enyhe fényű színtelen falazúr kül- és beltérre különösen sokoldalú felhasználási lehetőségekkel. Természetes olaj alapú nyitott pórusú. Nem ragad, nem pattogzik le, nem pikkelyesedik. A festékréteg felfrissítése egy egyszerű átfestéssel megoldható. Víz és szennyeződéstaszító hatású. Mélyen behatol fába és akár egy átfestés után is egy egyedi fafelületet kölcsönöz. Nedvesség szabályozó és csökkenti a fa hullámosodását és kiszáradását. A megszáradt réteg nem káros sem emberre sem állatokra és növényekre.

Felhasználási területek:

Használható fedőrétegként is, de kültérben érdemes időjárásálló anyaggal átkenni. Önállóan elég kicsi UV védelmet tud nyújtani. Alkalmas például olyan tetőszerkezetekhez amelyeket meghagyunk természetes formájában. Használható alapozóként is elsősorban nagy szívóképességű lágy fákhoz is.

Használata:

A fa felületének tisztának, száraznak és szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A régi festék- és lakk rétegektől is szabadítsuk meg. Kültérben ajánlott gomba- penész- és rovarok elleni védelemmel ellátni. A végső réteg felvitele előtt min. 24 órát hagyjuk száradnia felületet. A lazúr felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Nem kell hígítani. Egy ecset segítségével a fa szálirányának megfelelően egyenletesen vékony rétegben vigyük fel. Egy puha rongyot is használhatunk. Szükség esetén a megismételhetjük még egy rétegben a felhordást.  Az eredmény jelentősen függ a fa minőségétől, használat előtt érdemes próba festést végezni.  Száradási idő: ca. 12 óra normál körülmények között 23°C/50% relatív páratartalom mellett.

Kiadósság: 1 L = 16 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!