Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1808
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
6.990 Ft
Nettó ár: 5.505 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Fa Impregnáló WR, Osmo termék, színtelen - 750 ml

Kültérre ajánlott

Termékleírás:

Az Osmo Fa impregnáló WR egy színtelen kültéri favédőszer, hatékony megelőzőszer nővényi és állati eredetű kártevők ellen, mint pl.: kékség vagy egyéb fakártevők ellen. Összetétele a legújabb kutatásoknak megfelelően lett kifejlesztve.  Csökkenti a fa kiszáradását. Felhasználás során gyenge illatú, száradás után pedig teljesen szagmentes.

Felhasználási terület:

Kültéri, mérettartó, vagy vetemedő faszerkezetek védelmére (pl.: ablakok, redőnyök, ajtók, pergolák, külső fatakaró elemek, kerti bútorok, stb... ) kártevők, rothadás és kékség ellen.

Előkészület + felhasználás:

A fa felülteknek száraznak, pormentesnek és tisztának kell lennie (max. 20% nedvesség tartalommal). Az faimpregnáló felhasználásra kész állapotban van, nem szükséges a hígítása. Felhasználás előtt alaposan keverjük fel. A régi festék és lakk maradványokat távolítsuk el. Felhordása történhet ecsettel, merítéssel, szórással. Az impregnálószert vigyük fel a kezelendő felületre minden oldalról alaposan. 

Kiadóssága: 160-200 ml/m2

Száradási idő:

ca. 12 óra normál körülmények között 23°C/50% rel. páratartalom mellett

Alacsonyabb hőmérséklet vagy magasabb páratartalom mellett a száradási idő hosszabb.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!