Gyártó: Borma
Cikkszám: 422
Súly: 1.00 kg
Elérhető: Raktáron
7.990 Ft
Nettó ár: 6.290 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Teakolaj, Borma termék - 1 Liter

Természetes olaj, minden típusú fa alapozásához és kezelésére bel- és kültérben használható.

Sajátosságok:

Használatra kész olajkeverék kezeletlen fafelületek bevonására. Az olaj egy víztaszító bevonatot képez a fa felületén,mely megvédi a kártevőktől is.A fa természetes erezetét még jobban kihangsúlyozza. Már az egyszerű felhordás is biztosítja a fa nyitott pórusú csodálatos kinézetét. ideális termék a kerti bútorokra.

Használata:

Felhordása legalább kétszer javasolt 4-6 óra száradás után 20C°-os hőmérséklet figyelembevételével. Felhordás ecsettel, szórópisztollyal, hengerrel ill. ronggyal.

Teljes száradás:: 8-12 óra  20C°-on.

kiadósság: 10-12 m2/l a fa fajtájától függően.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Címkék: teakolaj, , borma, termék, liter, olajok