Gyártó: Borma
Cikkszám: 427
Súly: 1.60 kg
Elérhető: Raktáron
7.990 Ft
Nettó ár: 6.290 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

2 komponensű fehérítő szer fa felületekhez, 1 liter + 500 ml - Borma termék

A szett 1 liter fehérítőszerből és 500 ml adalékból áll.

Savmentes kiváló kétkomponensű termék, amely ideális olyan fafelületek mint a fenyő, bükkfa, cseresznyefa, stb... fehérítésére. Ajánljuk, hogy tanninban gazdag fák esetén feltétlenül egy próbát tegyenek. Nem változtatja meg a fa struktúráját és nem igényel leöblítést.

Felhasználási hőmérséklet: + 5°C / + 30°C

Felhaszánlása:

  • Az adalékot a fehérítőszerhez adagoljuk 1 : 2 arányban.

  • A keveréket alcsonynyomású szórópisztollyal vigyük fel lehetőség szerint. Amennyiben ecsettel visszük fela felületre a hátramaradt folyadékot egy puha rongy segítségével töröljük le.

  • Várjunk ca. 48 - 72 órát a teljes hatás elérése érdekében.

  • A teljes száradás után csiszoljuk át felületet és majd fessük át egy komponensű vagy akrilbázisú termékekkel.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!