Gyártó: BAO
Cikkszám: 304
Súly: 0.60 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
8.990 Ft
Nettó ár: 7.080 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Bútorápoló szer, Baolin

 

Speciális ápoló, tisztító és felfrissítő szer fa felületekhez.

A gondosan kiválogatott összetevőinek köszönhetően a kezelt bútoroknak új fényt biztosít és a mélyre ható alapanyagok megakadályozzák a polírozott felületen a víz- és alkohol foltok valamint más szennyeződések bejutását a felületbe. 


Felhasználási javaslat:  Használatnak előfeltétele a lakkozott fa felület. A Baolin bútorápoló szert egy puha gyapjú ronggyal kíméletesen vigyük fel. Hagyjuk rövid ideig felszívódni majd a hátramaradt folyadékot egy száraz rongy segítségével töröljük le. Makacs szennyeződések esetén a kezelést ismételjük  meg. 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!