Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 1606
Súly: 0.45 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Renuwell gyors bútorápoló méhviasszal

 

Ideális minden típusú fához, műanyag felülethez, továbbá lakkozott- és festett felületekhez valamint fém, kő ill. sima bőr felületre is.

Felhasználása:

Fújjuk a felületre majd egy puha rongy segítségével oszlassuk szét a felületen. ' perc után egy száraz rongy vagy konyhai törlő segítségével töröljük át felületet.

Oldószer- és szilikonmentes. A finom krém az olaj és méhviasz ápolja a felületet. Használhatjuk rendszeres portalanításnál, tisztításnál.

A felületek szépek és egy gyönyörű természetes fényt kapnak. 

500 ml - szórófejjel

1000 ml - utántöltő


 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!