Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 1607
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
6.990 Ft
Nettó ár: 5.505 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Dán olaj

Ideális asztalok, székek, fa bútorok, ajtók, ablakkeretek, fa munka asztalok kezelésére kül- és beltérben egyaránt.

A Dán olaj Tung olajat és speciális összetevőket tartalmaz mely mélyen a fa belsejébe szívódik és egy kemény tartós vízlepergető felületet biztosít száradás után. Segítségével minden tipusú fára valamint furnérozott faanyagra az első beeresztéstől a végső kezelésig  használhatjuk. Nem hagy fényes felületet ezáltal nem karcolódik és nem repedezik meg. Ezentúl alkalmazható alapozásnak a fedő festés előtt. A Dán olaj kiválóan alkalmas továbbá esztergált felületekhez is.

Használata: A nyers fának tisztának simának, száraznak és viasz-, por- és szennyeződésmentesnek kell lennie. Az optimális eredmény elérése érdekében a fa nedvességtartalmának 12-20% közé kell esnie.

Kültéren valamint kezeletlen fa esetében minimum 3 réteg felhordása javasolt. Rendszeresen érdemes utána olajozni, különösen a függőleges és időjárásnak kitett felületeket.

Egy puha rongy vagy ecset segítségével a felületen gazdagon oszlassuk el az olajat. A felületen hátramaradt olajat néhány perc után töröljük le.

Abban az esetben ha fa felülete túl fényesnek tűnik csiszoljuk át 00 vagy 000-ás finomságú acélgyapottal. Javasolt próbát tenni a használat előtt adott fafelületen.

Száradási idő: 4 - 8 óra a hőmérséklet és a levegő páratartalom függvényében.

Kiadósság: kb. 14 m² per Liter egy réteg felhordása esetén és a fa szívóképességétől függően.

Tárolás: Az eredeti jól lezárt dobozában száraz hűvös helyen tárolva.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Címkék: dán, olaj, olajok egyéb
Kapcsolodó termék(ek)