Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1802
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
9.990 Ft
Nettó ár: 7.865 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

TopOil, Osmo termék, szintelen matt - 500 ml

 

Élelmiszerrel érintkező bútorfelületekhez valamint fa konyhai és munkapultok kezelésére.

TopOil a fafelületeknek természetes és matt kinézetet biztosít, miközben ellenállóvá teszi a háztartási kemikáliák és egyéb foltok ellen.

Termékleirás:

A TopOil egy speciális olaj-viasz kombináció, természetes növényi olajból és viaszból felépítve, amely színtelen felületet biztosít a kezelendő felületnek. A felület ellenállóvá válik minden általános háztartási kemikália ellen, mint pl. bor, kóla, kávé, tea, gyümölcslé, tej és víz. A megszáradt felület emberre, állatokra és növényekre veszélytelen.

Felhasználása:

A fafelületnek száraznak, tisztának, pormentesnek és fagymentesnek kell lennie (max. 20% nedvességtartalom mellett). A felületet az esetleges előző rétegektől, festék, stb...  tisztítsuk meg, majd csiszoljuk át. finom szemcseméretű csiszolópapírral, a port  alaposan távolítsuk el.

A TopOil felhasználásra kész termék, nincs szükség hígításra. Használat előtt jól rázzuk fel. Természetes tömött szőrű ecsettel faerezet irányában vigyük fel a kezelendő felületre.  Egy éjszakát, de min. 8 - 10 órát hagyjuk száradni és gondoskodjunk megfelelő szellőzésről. Ezután vigyük fel a második réteget. Ismét min. 8-10 órát hagyjuk száradni. A szekrények belső részeit elég egyszer vékonyan egy megfelelő ronggyal átdörzsölni.

A kezelt felület eredménye nagymértékben függ a fa erezetétől és fajtájától, ezért minden alkalommal érdemes egy próbát végezni a felületen.

Száradási idő:

ca. 8-10 óra normál körülmények között 23°C/50% relatív páraratartalom mellett.

Kiadósság:

1 L = 24 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Címkék: topoil, , osmo, termék, , szintelen, matt, 500, olajok