Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1809
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
14.990 Ft
Nettó ár: 11.805 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

UV-védő-olaj, biocid mentes, szintelen, selyemfényű, Osmo termék - 750 ml

Az első színtelen UV védelem kültérre. Biocid mentes 2 az 1 - ben alapozó és lazúr egyben

Termékleírás: Az UV - védő olaj egy selyemfényű, természetes olaj bázisú színtelen favédő festék kültérre. Nyitott pórusú, hagyja lélegezni a fát, csökkenti a  duzzadását és száradását a fának. Vízlepergető hatású. Nem reped, nem levelesedik fel, nem pikkelyesedik. Mint fedőréteg a festett felületen meghosszabbítja a felújítási intervallumot. Mint önálló réteg megakadályozza a függőleges fafelületek beszürkülését összehasonlítva a kezeletlen fával. 

A megszáradt réteg nem jelent veszélyt az emberekre, növényekre, állatokra DIN 53160, alkalmas gyerekjátékokra is. EN 71.3

Felhasználási terület: Függőleges fa felületekre kültérben: Ajtók, ablakok, kocsi beállok, fa homlokzatok, balkon, kerítés, pergolák, kerti bútorok, faházak. 

Használata: A fa felületének száraznak, tisztának, és fagymentesnek kell lennie.

Használatra kész nem kell hígítani. Alaposan keverjük fel. öreg nyitott pórusú réteget alaposan tisztítsuk meg. Minden öreg festék réteget el kell távolítani. Fényes felületet legalább P120-as finomságú csiszoló papírral csiszoljuk át. Egy ecsettel szálirányba vigyük fel és alaposan kenjük el. Hagyjuk száradni jó szellőzés mellett. Száradás után vigyük fel a második réteget.  

Száradási idő: ca. 12 óra normál körülmények között 23°C/50% relatív páratartalom mellett

Kiadósság: 1 L = 18 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!