Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1803
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
13.990 Ft
Nettó ár: 11.015 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Favédőszer, Osmo termék, színtelen - 750 ml

Erős vízlepergető hatású, biocid mentes, impregnálószer beltérre és kültérre egyaránt.

Kiválóan alkalmas nedves helységekben használva mint pl. a fürdőszobában.

Termékleírás: Az Osmo favédőszer egy színtelen, nyitott pórusú fa impregnáló szer, természetes olaj-viasz bázissal, biocid mentes. Ezért beltérre is alkalmazható.  Erős vízlepergető hatású, hígfolyós állapotú.  Lehetőség szerint javasolt minden oldalról felvinni és fontos a végső réteget egy héten belül felkerüljön a felületre.

Felhasználási terület: Minden típusú fára kül- és beltérben. mint pl:: fajárólapokra, kék-gombára hajlamos fákra, (pl.: fenyőre), ablakkeretek, fürdőszobai fa termékek, olyan kültéri fa szerkezetek esetén, ahol kifejezetten oldószer- és biocid mentes impregnálásra van szükség. mint pl.: gyerekjátékok vagy homokozók.

Használata:: Felhordása ecsettel vagy merítéssel. Az Osmo faimpregnáló felhasználásra kész., hígítása nem szükséges. A réteget intenzíven - lehetőség szerint - a kezelendő felület minden oldalára hordjuk fel, amelynek tisztának, száraznak és fagymentesnek kell lennie. Merítés esetén min, 2 perc merítési időt hagyjunk.

Száradási idő:

ca. 24 óra ecsettel felhordva

ca. 36 óra merítés esetén

A végső réteg felhordása egy héten belül kell, hogy megtörténjen. A jó szellőzésről gondoskodni kell. A felhordás végeredménye jelentősen függ a fa sajátosságaitól, ebből adódóan próba festést javasolunk.

Kiadósság: 1 L = 8,4 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!