Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1804
Súly: 0.80 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Egyrétegű Lazúr HS Plus, Osmo termék, selyem matt - 750 ml

 

Kül- és beltérre egyaránt.

Kültérben különösen ajánlott homlokzati, tetőalatti fa részekhez, kerti házakhoz, teraszokhoz, kerítéshez, stb...

Az egyrétegű Lazúr tartós, időjárás- és UV álló, vízlepergető és nedvességszabályozó, nem engedi a fát megduzzadni.

A következő színekben elérhető:

Erdei fenyő
Natúr lucfenyő
Tölgyfa
Rotzeder
Mahagóni
Diófa
Ébenfa
Patina
Fenyő zöld
Paliszander
Vörösfenyő
Teak


Termékleírás:

Dekoratív, selyem matt, favédő lazúr természetes olajbázisú, elsősorban kültérre. Hagyja fát lélegezni és nem engedi a nedves által megduzzadni vagy összezsugorodni. Vízlepergető hatású és UV álló. Nem repedezik be, válik le a fáról. Csiszolás nélkül egyszerűen átfesthető, nem szükséges alapozás. Könnyen és lerakódásmentesen átkenhető. Használat során nem szárad. Biocid- és tartósítószermentes, oldószerszegény, magas szárazanyagtartalommal ezáltal nagyon kiadós.Egy vékony réteggel optimális hatás érhető el.  a megszáradt felület nem ártalmas sem emberre sem állatra és növényekre.

Használata:

A fa felületének száraznak, tisztának és fagymentesnek kell lennie kb 20 % nedvességtartalommal. Az egyrétegű lazúrt nem kell hígítani felhasználásra kész. Alaposan keverjük fel. A régi festék- ill lakkréteget alaposan távolítsuk el, tisztítsuk le. Gombásodás és fa kártevők elleni teljes körű védelem érdekében érdemes a fát megfelelő faimpregnálóval lekezelni.

Egy ecsettel a kezelendő felületre vigyük fel a lazúrt a fa erezet irányárnak megfelelően.  Jó szellőzés mellett hagyjuk megszáradni. A végeredmény a fa állapotától jelentősen függhet ezért érdemes egy próbát tenni.

Száradási idő:

ca. 12 óra, normál klíma esetén,  23°C/50% relatív páratartalom mellett.

Kiadósság: 1 l = 26 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!