Gyártó: Borma
Cikkszám: 426
Súly: 0.90 kg
Elérhető: Raktáron
8.990 Ft
Nettó ár: 7.080 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Tung olaj

100%  természetes faolaj. Egy toxin mentes termék. Kiválóan alkalmas játékokra és élelmiszerek közvetlen közelében található felületekre. Ideális konyhai bútorokra és nagy értékű beltéri berendezésekhez.

Rendkívül tartós bevonatot képez a felületen, ami ellenáll a víznek, alkoholnak, olajoknak.

A tung olajat egy Dél-Amerikában és Kínában honos fa magvából préselik. A tung olaj nem a fa felületén képez védőbevonatot, hanem annak szerkezetébe beivódva magát a fát keményíti meg.

Használati útmutató:

  • Egy ecset vagy rongy segítségével vigyük fel. A munkafolyamat megkönnyítéséhez az első két réteget hígítsuk terpentinnel (50%).

  • Hagyjuk az olajat kb 20 - 30 percen keresztül a fa pórusaiba beszívódni, majd távolítsuk el a a felületen hátramaradt maradékot egy tiszta puha pamut rongy segítségével. Várjunk további 24 órát minden további kezelés előtt.

  • Kb 24 óra elteltével az utolsó felhordás előtt töröljük le a felületet egy ronggyal a száradási folyamatot elősegítendő. Vigyen fel minimum 4 réteget, kültéri bútorok vagy porózus felületek esetében akár még több réteget is érdemes felvinni.

  • A még jobb eredmény elérése érdekében minden felvitt réteg után egy "0000" finomságú acélgyapot csiszoljuk át.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Címkék: tung, olaj, olajok borma
Kapcsolodó termék(ek)