Gyártó: CTS
Cikkszám: 850
Súly: 1.00 kg
Elérhető: Raktáron
19.990 Ft
Nettó ár: 15.740 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Beva 371 ragasztó, CTS termék 40%-os oldat

 

Festővászon dublirozására, Textil- vagy papírkonzerválásra. Gustav A. Berger receptúrája alapján. Az oldott anyag a ragasztó 40%-a

Elsősorban festmények újraburkolásához, kefével, hengerrel vagy szórással felhordható.

Az oldat acetonnal távolítható el az abszorbens felületekről, feltéve, hogy ezek az oldószerek nem rongálják az érintett műalkotást. Ezek az oldószerek nem oldják a ragasztót, de kissé megdagasztják, és ezért nem szennyezik vagy foltozzák az abszorbens anyagokat.

Összetétele: Etil-vinil-acetát kopolimer (Elvax 150), Ciklo-hexanon gyanta (Lapropal K80), Etil-vinil-acetát kopolimer (A-C kopolimer), hidro-abietil alkohol ftalát észtere (Cellolyn 21) és Petrolátum (Paraffin). 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!