Gyártó: Borma
Cikkszám: 401
Súly: 5.00 kg
Elérhető: Raktáron
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Radikal, lakk- és festékeltávolító gél extra stark Borma termék

Feloldja az olaj- és műgyantás festékeket éppúgy mint az akril- és nitro bázisú festékeket.

Kémiailag semleges, hatékonyan eltávolítja pórusmélységig a lakkok festékek minden fajtáját minden típusú felületről.

Ideális a keményfákhoz is valamint a festett bútorok festékrétegeinek eltávolításához.

A gél forma lehetőséget nyújt függőleges felületek tisztítására is.

Használati útmutató: Radikal lakkeltávolítót egy műanyag ecset segítségével feljuttatjuk a kezelendő felületre. Több réteg esetén a felhordást megismételhetjük. Kb. 10 perc hatóidő elteltével a rétegeket egy spakli vagy acélgyapot vagy esetleg egy magasnyomású mosó segítségével eltávolítjuk. Ezt követően a felületet vízzel vagy alkohollal a visszamaradt részeket megtisztítjuk.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!