Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1052
Súly: 3.50 kg
Elérhető: Raktáron
31.990 Ft
Nettó ár: 25.190 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Blitz lakkeltávolító, CKW-mentes Scheidel termék - 3 Liter

 

Blitz lakkeltávolító különösen alkalmas műgyantás lakkok, valamint 2K lakkok maradványainak eltávolítására fa- és fém felületekről

Sajátosságok: Hosszú nyitott idejű, akár több órán keresztül. Több réteg eltávolítására alkalmas akár egy munkafázisban. Gyúlékony. A letisztított fafelület struktúráját, állagát nem változtatja, károsítja meg. Biológiailag lebomló anyag.

Felhasználási terület: Megbízhatóan eltávolít minden 2K lakkot valamint epoxy, poliuretán, acrilát bázisú ragasztó maradványt minden oldószernek ellenálló felületről (fa, fém, kő stb.) Természetszerűleg minden közismert műgyantás lakkot rendkívül gyorsan felold. 

Felhasználás: Blitz lakkeltávolító elsősorban kisebb lakkozott felületek, mint pl. ajtók ablakok vagy ráégetett lakkfelületű karosszériaelemek és ragasztómaradványok eltávolításra használható. A gyulladékonysága miatt mindig gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről valamint a gyulladást előidézhető anyagok, eszközök távol tartásáról. Minden esetben egy teszt felületen előzetesen vizsgáljuk meg  hatékonyságát, hatóidejét ill. az anyagfelhasználás mértékét. A felhordásra természetes szőrű ecsetet használjunk, majd és addig hagyjuk hatni amíg a lakk réteg nem oldódik fel.  Hatóideje a lakkfajtájától függően 5 perctől akár 24 óráig is terjedhet. A feloldott rétegeket ezután spaklival eltávolítjuk, majd a felületet hígítóval vagy vízzel kevert Powerfluiddal áttisztítjuk.

Biztonsági intézkedések: Műanyag felületeket le kell ragasztani. Az üvegeben nem okoz kárt. Belső térben mindig megfelelő szellőztetésről gondoskodjunk! A termék nem alkalmas szórásos felhordásra!

Kiadósság: 300 ml - 1000 ml/m˛ attól függően hány rétegben visszük fel. Fontos minden olyan eszközt, gépet a közelből eltávolítani vagy áramtalanítani, ami tűz keletkezését elősegítheti vagy forrása lehet!

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!