Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1051
Súly: 3.50 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
20.990 Ft
Nettó ár: 16.530 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Asur lakkeltávolító, CKW-mentes, NMP-mentes, Scheidel termék - 3 Liter

 

Elsőosztályú választás az egy komponensű lakkok és olajfestékek eltávolítására fáról és fémről valamint alkalmas különböző akár több rétegű bevonatok eltávolítására kültéri homlokzaton és beltérben egyaránt.

Sajátosságok: Hosszú nyitott idejű:  több órán vagy akár napokig. Több réteg eltávolítására alkalmas akár egy munkafázisban. Enyhe illatú. Magas gyulladáspont.  A letisztított fafelület struktúráját, állagát nem változtatja, károsítja meg. Biológiailag lebomló anyag.

Felhasználási terület: Eltávolítja a lazúrokat, nitro- és oldószeres lakkokat, mattosítás és politúr nyomait, alapozó rétegeket, 1K-lakkokat, műgyantás lakkokat, olajfestéket, diszperziós- és latexfestéket, akrilátot, műgyantás vakolatot, üveg gyapot ragasztó maradványokat, PUR habot minden ásvány alapú felületről, fa, fém és minden oldószer ellenálló felületet beltérben és kültérben.

Kiadósság: rétegvastagságtól függően 300 ml/m - 2 l/m˛.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!