Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1053
Súly: 3.50 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
26.990 Ft
Nettó ár: 21.250 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Oxystrip lakkeltávolító CKW-mentes Scheidel termék - 3 Liter

Sajátossága: CKW-mentes alkalmazható fémre, betonra, stb.. hígított, gyors oldóképessége van az aktívoxigén és alkohol tartalmának köszönhetően. Eltávolítja többek között a 2K- és 1K-lakkokat, műgyantás lakkokat. 

Felhasználási terület: Eltávolítja a polieturént, alkidgyantát, akrilátot, epoxi gyantát, porlakkot, (Autolakk) fém, beton és más oldószerálló felületről.

Felhasználás: Az Oxystrip-et használat előtt jól fel kell keverni, hogy teljesen homogén konzisztenciájú legyen. A hatóideje néhány perctől akár 12 óráig terjedhet. Érdemes használat előtt egy teszt felületen próbát tenni.  A felületről a feloldott  anyagot egy spakli segítségével távolítsuk el, majd egy magasnyomású mosóberendezés segítségével forró vizet használva alulról felfelé haladva tisztítsuk meg.  Elővigyázatossági intézkedések: műanyag és más nem tisztítandó felületeket leragasztani szükséges. A fémeknek hangyasav ellenállónak kell lennie.

Kiadósság: 200 ml - 300 ml per m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!