Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1054
Súly: 3.50 kg
Elérhető: Raktáron
27.990 Ft
Nettó ár: 22.040 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Powerclean lakkeltávolító CKW-mentes Scheidel termék - 3 Liter

A Powerclean lakkeltávolító használható fára és fémre, az azokon lévő rétegek eltávolítására különösen vizes lakkok, olajfestékek, 2K lakkok és különböző felületekről több réteg eltávolítására beltérben és kültérben egyaránt.  

Sajátosságok:  Hosszú nyitott idejű:  több órán vagy akár napokig. Több réteg eltávolítására alkalmas akár egy munkafázisban. Enyhe illatú. Magas gyulladáspont.  A letisztított fafelület struktúráját, állagát nem változtatja, károsítja meg. Biológiailag lebomló anyag.

Felhasználási terület: Eltávolítja az egyes 2K lakkokat, műgyantás lakkokat, olajfestéket, használható diszperziós festékhez és más bevonatokra is, minden ásványi felületen, fán, kőn, kivűl és belül.

Használata: Hatékonyságát, hatását érdemes egy teszt felületen kipróbálni.  A Powercleant alaposan fel kell keverni majd egyenletesen megfelelő vastagságban felhordani. Felhordás történhet ecsettel, szóró pisztollyal, kefével, hengerrel, szivaccsal, spaklival, Ezután hagyjuk hatni (30 perctől akár több órán vagy esetleg egész éjszakán át. Akkor távolítsuk el amikor már minden réteg feloldódott. Szükség esetén megismételhető az eljárás. A ható ideje változhat festék fajta, réteg vastagság vagy hőmérséklet függvényében. A fellazult réteget mechanikusan egy spakli segítségével tudjuk eltávolítani. A kezelt felületeket Powerfluid lakkeltávolító utáni tisztítószer segítségével vízzel keverve kell átmosni. Magasnyomású mosót is igénybe vehetünk 80°C-os vízzel 80- 200 bar nyomással, alulról felfelé haladva. A lefolyó víz felfogásáról és kezeléséről gondoskodni kell.

Kiadósság:  300 ml/m2 - 2 l/m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!