Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1056
Súly: 1.00 kg
Elérhető: Raktáron
7.990 Ft
Nettó ár: 6.290 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Graffiti eltávolító, folyékony, Scheidel termék

 

A folyékony Graffiti eltávolító gyors és hatékony megoldást nyújt ásványi és nem ásványi feületeken.

Felhasználási terület: mindenféle, legalábbis rövid ideig oldószer ellenálló alapokokhoz mint festékek, homlokzatfestékek, közlekedési táblák, műanyagfelületek, ásványi felületek mint beton, járólap, klinkertégla, üveg, és természetes kövek, bel- és kültéri használatára. Figyelem: A felület alkalmasságát előzetesen vizsgáljuk meg, tegyük próbát. Diszperziós- és egyszerűbb festékeket relatíve gyorsan feloldja.

Eltávolítja a graffitiket, szóró flakonos festék nyomokat, 1K festékeket, műgyanta festékeket, nitro szóró festékeket, Akril festékeket, filctollak által hagyott nyomokat, tintákat stb.

Használata: Kiszórással, ecsettel, vagy szivaccsal vigyük fel a szennyezett felületre és hagyjuk hatni - felülettől függően -  max. 15 percen keresztül. Az felületen lévő szennyeződés feloldottságát folyamatosan ellenőrizzük. Erősen nedvszívó felületeken a folyékony tisztítót használhatjuk a zselés Graffiticlean termék előtt a Scheideltől.  Ebben az esetben a feloldott festékréteget ne vízzel távolítsuk el, hanem egyszerűen vigyük fel a Graffiticleant. A feloldódott festékréteget azonnal egy puha ronggyal töröljük át, vagy meleg víz és Powerfluid utántisztító oldatával tisztítsuk át. Ezután tiszta vízzel öblítsük le. 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!