Gyártó: Scheidel
Cikkszám: 1055
Súly: 5.00 kg
Elérhető: Raktáron
7.990 Ft
Nettó ár: 6.290 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Festékmaradvány tísztító - Powerfluid, Scheidel termék

 

A Powerfluid "Utántísztító" egy koncentrátum. Hígítva vízzel vagy töményen is felhasználható festék maradványok eltávolítására fa-, fém-, ásványi felületekről. Segítségével különösen fafelületek lesznek ismét pórus mélységig tiszták és így emelik ki a fa patináját. Powerfluid segít graffiti tisztítás folyamatában is sima felületekről.

Felhasználási területek: A feloldott festékek utólagos kezelésére, fémfelületek zsírtalanítására, koromeltávolításra, lúgosításra, olajfolt tisztításra, műanyag tisztításra, nikotineltávolításra, graffitieltávolítás után tisztítására.

Használata: Felhasználási területtől függően meleg vízzel vagy töményen vigyük fel a felületre egy mosogató szivaccsal. Hagyjuk mindig 5 - 10 percet hatni. Felhasználás után a felületet mindig tiszta vízzel még egyszer mossuk át.

Fa-, fém- és ásványi felületek esetén: 1:3 tól 1:10 -es arányban hígítsuk.

Fa felületekről pác eltávolítására használjuk hígítás nélkül..

Motorok, fékpor egyéb zsírok eltávolítására: 1:5 arányban hígítsuk.

Olajok és zsírok eltávolítására ásványi felületekről  töményen, takarjuk le fóliával majd hagyjuk hatni 4 - 6 órát majd magasnyomású meleg vizes mosóval tisztítsuk le.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!