Gyártó: Schmincke
Cikkszám: 1707
Súly: 0.50 kg
Elérhető: Raktáron
10.990 Ft
Nettó ár: 8.655 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Kazein kötőanyag pigmentekhez - 500 ml

Felhasználási javaslat

 • Használat előtt rázzuk fel.
 • Standard-Kazein tempera kötőanyagként lenolajjal keverve 10 : 1 arányú keveréket ajánlott összeállítani.
 • Egy olaj gazdag tempera előállítására lenolajjal keverve max. 10 : 3 arányban érdemes összeállítani.
 • Egy olajszegény tempera elkészítéséhez egy rész gyanta hígító és tíz rész Kazeinfelhasználása ajánlott. Megfelelő gyanta hígítót 1 : 3 arányban dammar gyanta darabok Terpentinben feloldva tudjuk előállítani.  
 • A Kazein kötőanyag keverékviszonya a pigmentekhez erősen függhet a színezőanyag fajtájától. Javasoljuk azonos mennyiségű kötőanyag és azonos mennyiségű pigmenttel elkezdeni a dörzsölést majd az összetevőket kívánt konzisztencia elérésig adagolni.
 • A tempera kötőanyag és a vele létrehozott festékek a későbbi felhasználásig hűvös helyen tároljuk egy lezárt dobozban.
 • A használt eszközöket, használat után vízzel vagy esetleg szappanos vízzel tudjuk tisztítani..
 • A flakont használat után azonnal zárjuk vissza
 • Hűvös száraz helyen tároljuk.
 • Saját recept esetén teszt elvégzése ajánlott.

  Tejsav-kazeint tartalmaz
  500 ml kiszerelés műanyag flakonban

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!