Gyártó: Liberon
Cikkszám: 573
Súly: 0.30 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
5.490 Ft
Nettó ár: 4.325 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Bútor polírozó, Liberon termék - 500 ml

minden új és régi típusú lakkozott felületre

Alkalmazás: Ideális bútor ápoló, tisztít, eltávolítja az ujj lenyomatokat és véd a foltosodás ellen. 

Használata: Minden új és régi lakozott felületre, világos és sötét fához is kiválóan alkalmas. Hígítás nélkül  használjuk. Használat után a dobozt jól zárjuk vissza, száraz és hűvös helyen tárolva. Érdemes használat előtt egy próbát tenni. Egy polírozó rongy segítségével felhordható majd ca. 15 percig hatni hagyni. Végül egy tiszta puha ronggyal áttörölni.

Száradás: 15 perc. Jó szellőzés és szobahőmérséklet felgyorsíthatja a száradást.

Kiadósság: 0,25 L = kb 5 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!