Gyártó: Liberon
Cikkszám: 569
Súly: 0.60 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
5.990 Ft
Nettó ár: 4.715 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Parketta tisztító, Liberon termék - 500 ml

Olajos, viaszos felületek tisztítására, ápolására.

Termékelírás: a parketta tisztító lágy szappanadalékból és olajból áll. Tisztítja a felületet anélkül, hogy kiszárítaná. Egy finom filmréteget képez a felületen. 

Felhasználás területei: Minden típusú fa és parafa padló tisztítására és ápolására belső térben.

Használata: Vízzel  1:10-1:15 arányban felhígítani. Használat előtt érdemes egy próbát tenni a felületen. A parketta tisztítót egy puha, nedves felmosóruhával felvisszük a felületre, 5 percig hatni hagyjuk, majd langyos vízzel 2-szer áttöröljük a tisztítoszer nymait letüntetve. Ezt követően hagyjuk megszáradni. 

Száradás: 15 perc. Jó szellőzés és szobahőmérséklet felgyorsítja a száradást.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!