Gyártó: Borma
Cikkszám: 418
Súly: 0.30 kg
Elérhető: Raktáron
2.990 Ft
Nettó ár: 2.355 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 300 HUF

3-5

kg

1 450 HUF

5-10

kg

1 600 HUF

10-15

kg

1 800 HUF

15-20

kg

2 100 HUF

20-30

kg

2 500 HUF

30-40

kg

3 000 HUF

40-50

kg

3 400 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Bútor tisztító, lakozott és polírozott felületekre, Borma termék

Ideális ápolója polírozott és lakkozott falfelületeknek (nem alkalmas tölgyfához és matt fákhoz ). Kíméletesen tisztítja és eltávolítja a foltokat. Védi és felfrissíti a fafelületét.

Használata: Egy kis mennyiséget egy tiszta gyapjú rongy segítségével egyenletesen körkörös mozdulatokkal felvisszük a kezelendő felületre. Erősebb foltokat többször is áttörölhetjük. Néhány perc ható idő után egy puha tiszta ronggyal áttöröljük. Zárakat, sárgaréz részeket és zsanérokat nem bántja csak polírozza.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!