Gyártó: Liberon
Cikkszám: 574
Súly: 0.30 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Vaspaszta - Creme Chaumont, Liberon termék - 250 ml

Tisztítja és ápolja az öntött- és kovácsoltvasat.

Termékleírás: Creme Chaumont egy grafit paszta. Eltávolítja a kormot, port, hamut, zsírt, védi a fém felületét a rozsdától és hőálló. Természetes patinát kölcsönöz.  

Felhasználási terület: minden öntött- és kovácsoltvas felületre.

Használata: Creme Chaumont egy ecsettel vagy egy puha gyapjú ronggyal vigyük fel a kezelendő felületre, majd néhány óra száradás után egy ronggyal vagy kefével polírozzuk fel a felületet.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!