Gyártó: Borma
Cikkszám: 410
Súly: 0.50 kg
Elérhető: Raktáron
5.490 Ft
Nettó ár: 4.325 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Fa ápoló viasz méhviasszal, szintelen spray, Borma termék - 400 ml

Természetes viasz méhviasszal és Caranubával, szilikon mentes.

Ápolja, táplálja, védi és megszépíti minden típusú fa felületét , és antisztatikus védelmet biztosít.

Használata:

Felhasználás előtt jól felrázandó. Színes fa felületek esetén színpróbát kell végezni. Kb. 25 cm távolságból közvetlenül vigyük fel a felületre. Egy boholymentes ronggyal töröljük át. Száradás ca. 20-30 perc. A megszáradt felületet polírozzuk fel. A fény erőteljes polírozással növelhető. 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!