Gyártó: Remers
Cikkszám: 1751
Súly: 26.00 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
21.990 Ft
Nettó ár: 17.315 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Anti-Insekt, színtelen folyadék, rovarok és fakártevők elleni védelemre, Remers termék

színtelen folyadék

  • oldószeralapú,
  • fakártevők ellen
  • új betegség megelőzésére is
  • gyors hatás

Hatóanyaga:  0,25% Permethrin, 100 g tartalmaz 0,25 g Permethrint.

Előkészítés: Felhordás, bevonás, mártás, szórás alkalmazása csak arra alkalmas zárt szakhelyiségben, üzemben végezhető. A károsodás és betegség fajtáját állapítsuk meg. A károsodott részt távolítsuk el, faragjuk ki a fából, a laza részeket ill a forgácsot acél kefével távolítsuk el. A statikailag meggyengült fa részeket esetén erősítsük meg, szükség esetén kérjük statikus segítségét. A szükséges mennyiséget felhordás és szórás esetén ca. 2 - 3 alkalommal érhetjük el.

Használata: A sikeres és hatékony eredmény elérése érdekében ca. 300-350 ml/m2 folyadék szükséges. 

Száradás:  20°C  és 65% relatív páratartalom mellett ca. 24 óra. Alacsonyabb hőmérséklet ill. magasabb páratartalom lassítja a száradást. Átfesthető ca. 3 hét után. 

Biztonsági intézkedések:

Vizi mikroorganizmusok számára nagyon veszélyes, hosszú időn keresztül káros lehet a vizekben.  Egészségre káros: lenyelése esetén, tüdő károsodást okozhat. Többszöri barrel való érintkezés esetén kiszáradást ill. berepedezést okozhat.

Nem kerülhet gyerekek kezébe. Élelmiszerektől távol tároljuk. A felszabaduló gázokat/gőzöket ne lélegezzük be. Tartózkodjunk a bőrrel való érintkezéstől. Munka közben megfelelő védőruházatot kell viselni. Elégtelen szellőzés esetén légzőmaszk használata szükséges. Kerülni kell környezetbe történő kijutását.  A biztonságtechnikai adatlap utasításait szükség esetén tartsuk be. Lenyelés esetén kerülni kell a hánytatást. Azonnal forduljunk orvoshoz. 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!