Gyártó: Bresciani
Cikkszám: 975
Súly: 1.00 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Xirein, szú és fakártevők elleni védelemre

 

Permethrint tartalmaz, illatmentes, színtelen, emberre veszélytelen.

Xirein minden új és régi fa esetén használható kül- és beltérben egyaránt, festett, olajozott, viaszozott vagy aranyozott felületeken. Méh kaptár és más élelmiszerekkel és táplálékkal érintkező ne használjuk.

Használata:

A fát alaposan tisztítsuk meg, zsír- és pormentesnek kell lennie. Egy vastag réteget ecsettel vigyünk fel. Szükség esetén a folyamatot megismételhető.

Kiadósság: ca. 3-4 m2/l

Száradás:

6-8 óra. A jó szellőzés és a szoba hőmérséklet felgyorsíthatja a száradást. Használatbavétel előtt hagyjuk 48 órát átszellőzni.

R 10 - 65 - 66 Kevésbé tűzveszélyes, Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat.  Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedését okozhatja

S 2 - 13 - 20/21 - 36/37/39 - 62 Gyermekek kezébe nem kerülhet  Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. A használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét  

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!