Gyártó: Borma
Cikkszám: 402
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
2.890 Ft
Nettó ár: 2.275 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Alkoholos pác, folyékony, Borma termék

 

Ideális nyers vagy pácolt fafelületek átkenésére, kezelésére.  A pác mélyen beivódik a fa belsejébe és kiemeli a fa szépségét.

 A következő színek érhetők el:

világos tölgy
közép tölgy
sötét tölgy
világos dió
közép dió
sötét dió
sötét cseresznye
világos cseresznye
mahagóni
paliszander
fekete

Használata:

A pácot a fa erezetének irányába egy ecset segítségével vigyük fel. Amennyiben egy óra száradás után a fa színét túl világosnak ítéli meg, ismételjük meg a felhordást. Szükség esetén száradás után a felületet enyhén csiszoljuk át.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!